General Magheru nr. 20 ap. 8, Oradea, Bihor, Romania

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

0731 234 028

School

 • Zilele lucratoare

  09 - 18

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Salon

 • Zilele lucratoare

  09 - 21

 • Sambata

  09 - 21

 • Duminica

  09 - 13

Hello beauties! Experiența mea ca mireasă versus Machiajul Airbrush!

By Andreea POPA, beauty editor

 

     Pregătindu-mă pentru ziua cea mare, nunta, una dintre cele mai importante decizii pe care aveam să le iau era alegerea make-up artistului.

     Ca mireasă, îmi doream să arăt ca scoasă din cutie sau decupată de pe coperta unei reviste fashion.

      Voiam un machiaj rezistent la căldură, la pupici, la transfer, dar si unul care să arate genial în fotografii, iar înainte de a-mi alege make-up artistul, am studiat puțin tehnica folosită de acesta.

     So, cel mai mult m-a atras machiajul realizat cu ajutorul aerografului. Am citit puțin despre aceasta tehnică care promite un finish impecabil, fără coșuri, cearcăne, pori sau pete și am ales make-up artistul care lucrează cu acest aparat.

     Dacă încă nu ați auzit de el, trebuie să știți că această tehnică este una dintre cele mai folosite în industria cinematografică datorită finish-ului său perfect. Aplicat cu ajutorului unui pistol cu aer și al unui compresor, machiajul realizat cu aerograful capătă un aspect foarte natural.


     Chiar dacă am fost ușor sceptică, neștiind la ce să mă aștept, în urma probei am rămas impresionată. Fața mea arăta precum a unei păpuși, dar cu o luminozitate naturală. Tenul nu era deloc încărcat, iar rezistența machiajului a fost una îndelungată.


     Machiajul din ziua nunții m-a ținut până dimineața – probabil și mai mult dacă nu mă demachiam. Tenul a arătat perfect deși atunci parcă și-au găsit toate imperfecțiunile momentul ideal să-și facă apariția – probabil din cauza stresului și a căldurii de pe timpul verii.

                             De ce recomand machiajul cu aerograf?

Unu la mână, cantitatea de produs aplicată pe ten este mult mai mică decât în cazul clasicului fond de ten, pielea putând să respire mai bine.
 Machiajul este mult mai rezistent, de aceea îl recomand în special mireselor, dar și celor care vor un make-up waterproof.
 Aspectul tenului este unul mat, catifelat, fără imperfecțiuni.
 Și nu în ultimul rând, aplicarea este una igienică, pielea neavând contact cu mainile sau ustensilele make-up artistului.

     Așadar, dragile mele, vorbesc din proprie experiență când vă îndemn să vă lăsați pe mâna unui make-up artist ce folosește această tehnică. Iar dacă lucrezi în acest domeniu și cauți să te perfecționezi în arta machiajului, un curs pentru folosirea corectă a aerografului este un Must Do!

Foto Articol

Machiaj realizat de Claudia Tal, Cosmo Beauty Oradea

Hairstyle realizat de Anette Szabo, Cosmo Beauty Oradea

Bijuteriile aparțin magazinului Carla Brillanti, Oradea

 

Post a Comment