General Magheru nr. 20 ap. 8, Oradea, Bihor, Romania

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

0731 234 028

School

 • Zilele lucratoare

  09 - 18

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Salon

 • Zilele lucratoare

  09 - 21

 • Sambata

  09 - 21

 • Duminica

  09 - 13

Cele mai importante tendințe în make-up. Află ce se poartă acum în materie de make-up.

 

By Andreea POPA, beauty editor

 

Hello, girls!

Hmm, în primul rând, cine ne spune nouă ce să …ne placă ?

Ei bine, fără să ne dăm seama, cei pe care, sau mai bine zis, cele pe care le admirăm : vedete, (atenție!) make-up artiștii vedetelor, modele, vlogărițele de beauty, blogărițele de beauty, instagramițele de beauty … știți voi care, acelea cu mulți următitori :)) ne influențează semnificativ gusturile.

Așadar,să începem cu primul. Primul în preferințele mele.. DECI…

 

MACHIAJUL GLOW

Model Manuela Țicărat, MUA Mirela Bere, Hair Monica Pendea, Photo Andreea Popa

 

Foarte folosit de influencerii de beauty de pe insta, acesta pune accentul pe piele, este foarte feminin, evidențiază naturalețea promovând astfel frumusețea naturală.  Foarte convinsă că vei dori să-l porți și tu de acum înainte, îți mai spun că se simte foarte confortabil pe ten! Și pentru că tot se apropie vara, cu siguranță îți va oferi acel aspect exotic la care râvnim cu toatele.

De asemenea, este ușor de transformat într-un machiaj de seară, doar aplicând un ruj roșu asortat la cea mai chic rochie a ta.

 

     Anul 2019 este cu siguranță anul privirilor metalice, așa că, următorul în topul preferințelor este machiajul

METALIC  EYES

Model Manuela Țicărat, MUA Claudia Tal, Hair Monica Pendea, Photo Andreea Popa    

 

Dacă vrei să fii vedeta petrecerii, păstrează buzele în nuanțe nude, mate și lasă ochii să atragă privirile tuturor. Machiajul mettalic eyes este potrivit pentru oricine, indiferent de forma ochilor. Cuminte sau dramatic,  oferă un look glamour ideal pentru petreceri ori ieșirile cu fetele și pentru a te scoate în evidență. Efectele lucioase și strălucioare conturează ochii, astfel poți alege să folosești două nuanțe contrastante pentru un efect intens sau să folosești o singură culoare pentru un efect mai subtil.

 

MACHIAJUL SMOKEY COLORAT ÎNTR-O SINGURĂ CULOARE  

intră și el în topul celor mai căutate machiaje din acest an.

 

Model Manuela Țicărat, MUA Andra Pop, Hair Monica Pendea, Photo Andreea Popa

 

Pentru că vine sezonul culorilor și al zilelor pline de viață, machiajul colorat al ochilor îți va completa cu siguranță perfect ținuta, iar selfie-urile tale vor atrage multe, multe aprecieri. Bazează-te pe nuanțe opuse culorilor ochilor tăi atunci când vrei ca aceștia să iasă în evidență și asigură-te că tenul este curat și neîncărcat, astfel o vei face invidioasă chiar și pe Victoria Beckham (o adeptă a acestui stil de machiaj).

Un avantaj al acestui tip de makeup este faptul că e ușor de efectuat de către oricine și asemenea celui anterior, se potrivește oricui, indiferent de forma ochilor.

 

 Încă în trend, mai ales în țările cu influență rusească,

MACHIAJUL COLORAT RUSESC

rămâne în trend în țara noastră.

 

Model Denisa Vlădică, MUA Mirela Bere, Hair Monica Pendea, Photo Andreea Popa    

 

Cu siguranță și voi, la fel ca mine, admirați rusoaicele pentru frumusețea lor și stilul foarte feminin. Exact acesta este stilul promovat de machiajul colorat rusesc – nuanțe menite să accentueze frumusețea și fizionomia, un stil mai grafic, sofisticat și glam, cu o cascadă de culori. Fetele care aleg să poarte un astfel de machiaj sunt îndrăznețe, sofisticate și feminine.

Ultimul, dar nu cel din urmă –

MACHIAJUL EYELINER

MUA Mirela Bere, Hair grupa hairstyling a trainerului Monica Pendea, Android

 

Poate pe primul loc pentru unele dintre voi, machiajul eyeliner, atât de râvnit, a fost și va rămâne mereu în trend. Machiajul ochilor de pisică este purtat atât în machiajul de zi, cât și în machiajul de seară. Mie îmi place deoarece oferă încredere, o privire îndrăzneață și intimidantă, un look cool și rapid de efectuat – bineînțeles, dacă stăpânești această artă. 

Hollywood-ul a promovat și el foarte mult acest stil glamour, în machiajul de tip retro.

Să aveți o saptămână superbă!