General Magheru nr. 20 ap. 8, Oradea, Bihor, Romania

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

0731 234 028

School

 • Zilele lucratoare

  09 - 18

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Salon

 • Zilele lucratoare

  09 - 21

 • Sambata

  09 - 21

 • Duminica

  09 - 13

CURS COSMETICĂ / CALIFICARE (NIVEL BAZĂ) – PREŢ 1000 LEI LUNAR

Taxă de înscriere 1.000 lei

Descriere

NIVEL : CALIFICARE

STUDII NECESARE : 12 clase

DURATA : 6 LUNI

ÎNTÂLNIRI PE SĂPTĂMÂNĂ : 2

BONUS: CURS MAKE-UP INIŢIERE 

DIPLOMĂ ACREDITATĂ COSMETICIAN şI MACHIOR


Beneficiezi de reducere la produsele din shop-ul nostru, de 10% atât pe perioada cursului cât și după terminarea acestuia;

Diplomele dobândite în urma absolvirii acestui curs sunt: de calificare în profesia de Cosmetician, diploma recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, si a doua diploma de absolvire Curs Baza Make-up, de asemenea recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, ambele fiind, recunoscute inclusiv și în spațiul Uniunii Europene (prin apostilare). 

Dacă ai terminat acest curs la noi și totuși, la sfârșitul cursului, consideri că nu stăpânești suficient de bine cunoștințele aferente calificării/specializării pentru care te-ai înscris, fără nici o altă obligație suplimentară, poți relua cursul, atunci când dorești (dar nu mai târziu de 120 de zile de la data respectivă). Menționăm că, această garanție o oferim numai dacă cursantul a participat la minimum 90% din orele de curs, pentru cursul pe care l-a încheiat, și numai dacă sesizarea privind intenția de prelungire/reluare curs, se face până la ultima oră de curs (în formă scrisă).

Aceasta este un curs de calificare acreditat pe care îl desfășurăm de aproape 8 ani, într-o echipă foarte bună și care ne-a adus nenumărate satisfacții. Cea mai mare dintre acestea a fost aceea că am pregătit un număr mare de cosmeticiene de TOP, mulțumite de ceea ce au învățat la noi și care azi profesează cu succes în domeniu.

Partea de practică cosmetică este susținută de doi traineri principali, cu experientă de peste 10 ani în cosmetică şi 2 ani în activitatea didactică. Partea de practică make-up se desfășoară sub îndrumarea unui trainer specializat exclusiv în make-up, cu experienţa practica de minim 3 ani în domeniu.

Prețul cursului: 1000 lei lunar, la înscriere se achită un avans de 1000 lei, restul se achită în 5 rate a câte 1000 lei/lunar.

Taxa examen: 140 Lei taxa/examen (examen cosmetician ,examen machior)

Produse: sunt incluse în taxa de școlarizare toate produsele necesare demonstrațiilor practice ale trainerilor COSMO, efectuate în cadrul cursurilor.

Beneficiezi de reducere la produse de 10% atât pe perioada cursului cât și după terminarea acestuia;

*Apasă butonul ‘Inscrie-te’ pentru a face plata avansului şi pentru a te înscrie!

Documente necesare pentru înscriere :
Copie carte identitate
Copie certificat naştere
Copie certificat casatorie (daca este cazul)
Diplomă sau adeverinţa a absolvirii învăţământului obligatoriu
Adeverinţă medicală (apt pentru începerea cursului).

Pentru înscrieri și informații suplimentare:

Tel: 0731234028

Site: www.ilovecosmo.ro

Instagram: @cosmobeautyschool

Facebook: Cosmo Beauty School

Informații suplimentare

Nivel Calificare

Bază

Loc

Oradea

Domeniu

Cosmetica