General Magheru nr. 20 ap. 8, Oradea, Bihor, Romania

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

0731 234 028

School

 • Zilele lucratoare

  09 - 18

 • Sambata

  Inchis

 • Duminica

  Inchis

Salon

 • Zilele lucratoare

  09 - 21

 • Sambata

  09 - 21

 • Duminica

  09 - 13

History

misiune

În viaţă facem alegeri!

Inspirate sau mai putin inspirate, toate acestea ne determina mai mult sau mai putin cursul vietii.
Cu totii am întâlnit oameni care îşi reproşau că nu şi-au urmat CHEMAREA interioară atunci când au hotărât în privinţa carierei lor şi drept urmare isi percep propria viaţă ca pe una ratată.
Dacă iţi place frumosul, dacă ai o înclinaţie spre lucrul cu propriile mâini, dacă suferi de aşa zisul “perfecţionism”, dacă simti ca aceste profesii din domeniul beauty constituie CHEMAREA TA, locul tău e la noi!
Promitem să te susţinem să devii un profesionist de exceptie în domeniul dorit de tine, fie ca e make-up, cosmetică, manichiură-pedichiură, hairstyling, dermopigmentare, microblading, extensii gene, etc sau orice alt domeniu beauty!
Beauty Enjoy !
Echipa Cosmo

Bine ai venit in comunitatea COSMO!

Aboneaza-te la newsletter si te vom tine la curent cu ofertele si noutatiile noastre

Story
Oradea • din 2011

Cum sa alegi o Scoala

Atunci când alegi să urmezi cursurile unei școli în domeniul beauty, pe lângă diplome și acreditări, te sfătuim să acorzi o mare importanță trainerilor.

Profesionalismul acestora, creativitatea, talentul, pasiunea și dăruirea cu care aceștia împărtășesc cunoștințele cursanților, te vor inspira și ajuta să ajungi și tu, la rândul tău un profesionist recunoscut și apreciat.

La Cosmo Beauty School ai șansa de a învăța sub îndrumarea unor traineri de prestigiu, renumiți nu doar local, ci și la nivel național.

Trainerii Cosmo, se perfecționează continuu, participând la seminarii, pentru a-ți putea oferi cursuri interactive și pentru a-ți pune bazele unei cariere de succes.

Atenți la nevoile individuale ale cursanților și înarmați cu multă răbdare, cu o experiență vastă, trainerii noștri dețin toate atuurile pentru a te instrui în domeniul ales.

Cursurile teoretice sunt abecedarul fiecărui cursant. Acestea oferă suportul și baza necesară însușirii noilor cunoștințe, iar alături de cursurile practice, reprezentintă rampa de lansare către cariera ta.

Acestea îți oferă ție, viitor profesionist, experiență, dar și șansa de a te dezvolta și forma sub atenta supraveghere a unui trainer specializat.

La Cosmo Beauty School, ai șansa de a urma toate aceste cursuri în săli de practică echipate cu toate dotările și produsele necesare pentru a te acomoda și transpune într-un cardru cât mai apropiat cu cel al viitorului tău loc de muncă.

Un alt aspect foarte important pentru noi, este numărul de întâlniri/cursuri săptămânale. Cu cât frecvența este mai mare, cu atât vei beneficia de o pregătire mai bună și mai intensă.

Tu trebuie doar să aduci pasiunea și motivația !

In oferta noastră educaţională puteţi găsi calificările şi certificările pe care puteţi să le dobândi în urma absolvirii fiecarui curs.
În principal oferim două categorii de certificări : diploma de absolvire din partea şcolii noastre şi/sau certificate/diploma de calificare sau perfectionare din partea CNFPA, diploma care, este recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei din Romania, recunoscuta în spaţiul Uniunii Europene.
In cazul prezentarii acestor documente in afara tarii ele vor fi traduse anterior si apostilate.

Certificat de calificare, valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificat absolvire valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de catre suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Diploma eliberata de noi – COSMO BEAUTY SCHOOL – care certifica absolvirea unui curs in cadrul scolii, in conditiile contractului semnat DE PARTI.