DESPRE NOI

În viaţă facem alegeri inspirate sau nu, alegeri care ne determină mai mult sau mai puţin parcursul vieţii.

Am întâlnit oameni care îşi reproşau că nu şi-au urmat CHEMAREA interioară atunci când au hotărât în privinţa carierei lor şi drept urmare isi percep propria viaţă ca pe una ratată.

Dacă iţi place frumosul, dacă ai o înclinaţie spre lucrul cu propriile mâini, dacă suferi de aşa zisul “perfecţionism”, dacă acestea constituie CHEMAREA TA, locul tău e la noi! Promitem să te susţinem să devii un bun profesionist în domeniul beauty: make-up, cosmetică, manichiură-pedichiură, hairdresing, masaj, fotografie şi editare foto, tatuaj cosmetic, extensii gene, etc!

RECOMANDARI despre cum SA ALEGI o scoala

TRAINERI


Deşi v-aţi aştepta să spunem că diplomele şi acreditările sunt primul criteriu de alegere a unei şcoli, apreciem că, deşi acest aspect este important, criteriul cu adevărat important este legat de oameni, de PROFESIONALISMUL TRAINERILOR.

Considerăm că nu poţi deveni profesionist de succes decât învăţând de la oameni care ei înşişi AU SUCCES. Trainerii care nu mai lucreaza în domeniul pe care îl predau, nu participă constant la seminarii prin care ei înşişi să se perfecţioneze sau nu au succes (ne referim aici inclusiv la cel financiar) NU POT furniza altora o bază solidă pentru începerea carierei şi nici NU POT oferi startul unei cariere de succes.

CURSURILE TEORETICE SI PRACTICE


Cursurile TEORETICE sunt obligatorii. Cursanţii trebuie să beneficieze atât de cursuri practice, cât şi teoretice. Oferirea unui curs teoretic în formă printată, fără susţinerea lui de către un cadru didactic face ca viitorul profesionist să nu aibă cunoştinţele teoretice pe care să-şi clădească cariera si experienţa viitoare şi care să inspire încredere viitoarei clientele.

Cursurile PRACTICE trebuie susţinute în spaţii cât mai asemănatoare celor în care cursantii işi vor desfăşura activitatea după terminarea cursurilor. Partea practică trebuie desfăşurată în săli de practică sau salon-şcoală care deţine toate dotările pe care le are un astfel loc de muncă.

Un alt aspect important il constituie numarul de intalniri/cursuri saptamanale. Cu cat frecventa este mai mare cu atat mai mult aceste cunostinte profesionale vor fi cimentate mai bine.

Punerea la dispozitie de catre scoala a produselor de lucru sau indicarea unor surse clare este importanta intrucat practica fara produse corespunzatoare este imposibila.

CALIFICARI


În oferta noastră educaţională puteţi găsi calificările şi certificările pe care puteţi să le dobândiţi în urma absolvirii fiecaruia din cursuri. În principal oferim două categorii de certificări : diploma de absolvire din partea şcolii noastre şi/sau certificate/diploma de calificare sau perfectionare din partea CNFPA, diploma care, este recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei din Romania dar se bucura si de recunoastere în spaţiul Uniunii Europene. In cazul prezentarii acestor documente in afara tarii ele vor fi traduse anterior si apostilate.

Certificat calificare eliberat de catre Autoritatea pentru Calificari din Romania, valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de catre suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Certificat absolvire eliberat de catre Autoritatea pentru Calificari din Romania, valabil in spatiul E.U.Certificatul este insotit de catre suplimentul descriptiv, care atesta competentele dobandite in urma absolvirii cursului.

Diploma eliberata de noi - COSMO BEAUTY SCHOOL - care certifica absolvirea unui curs in cadrul scolii, in conditiile contractului semnat DE PARTI.

Contacteaza-ne

Mobil

Adresa

Localitatea

Email

0753 234 091

Str. Nicolae Jiga (fosta Castanilor), 40.

Oradea 410028

cursuridecalificare@ilovecosmo.ro

Telefon: 0359 401 611

Mobil: 0753 234 091

Adresa: Strada Nicolae Jiga 40. Oradea 410028

Email: cursuridecalificare@ilovecosmo.ro