Acesta este un curs de calificare în ocupația de hairstylist, acreditat. Desfășurăm acest curs de calificare de 4 ani. Calificarea pe care o obțineți în urma absolvirii acestui curs este de COAFOR – STILIST, conform Nomenclatorului calificărilor.

Avand in vedere ca scoala noastra are si propriul salon, toti cursantii nostri, vor avea posibilitatea ca pe langa orele de teorie si practica din cadrul cursului sa efectueze practica in cadrul salonului.

Durata: 5 luni (durata minima obligatorie, conform legii, pentru dobandirea calificarii de hairstylist)

Preț:  470 ron / luna, pe o perioada de 5 luni, respectiv 2350 ron. 

Produse: produsele necesare realizării lucrarilor practice minime obligatorii, necesare pentru absolvirea cursului,  sunt puse la dispozitie pe perioada cursului de catre scoala:sampoane,tratamente ,fixative,spuma de par ,prosoape de unica folosinta ,vopsele , oxidanti ,praf decolorant ,foarfece , foehnuri, plăci,masini de tuns , bigudiuri, boluri, pensule, pelerine,manusi ,ace ,agrafe ,servetele pentru vopsea .
mai mult

Orar: Cursurile de teorie se desfășoară în principal după-amiaza.  Cursurile de practică se desfășoară dimineața și după-amiaza.

Tematica: Ce învățăm la acest curs? Spălat, coafat de zi și de seară, tunsori, aplicare soluție permanent, frizerie, colorimetrie, tehnici culoare, etc.

Fiecare cursant execută până la finele cursului totalitatea lucrărilor (tuns, vopsit, etc) prevăzute în programa noastra de „Lucrări minime obligatorii”.

Absența de la cursuri se face doar motivat.  Dorim să ne asigurăm că avem absolvenți bine pregătiți, capabili să facă față cu succes domeniului foarte concurențial.

ȘCOALA NOASTRĂ ARE PARTENERIAT CU LONDA ROMANIA !

Ce înseamnă acest lucru? Avem produse profesionale de foarte bună calitate (brand german, din familia Wella) iar cursanții noștri au posibilitatea de a achiziționa aceste produse din shop-ul școlii la preț de distribuitor. 

Modele: Lucrările la practică se pot face atât în cadrul grupului, pe colegi, cât și pe modelele umane pe care cursanții le aduc.

Studii minime necesare: Pentru această calificare sunt necesare 12 clase absolvite, cu sau fara diploma de bacalaureat.

Documente necesare:

  • Diplomă de bacalaureat sau adeverință de absolvire 12 clase (cu sau fără bacalaureat),
  • Copie act de identitate,
  • Copie certificat naștere,
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul),
  • Adeverință medicală din care să reiasă că nu suferă de boli transmisibile și este apt pentru desfășurarea cursului.

Diploma dobandită este una de calificare în profesia de coafor-stilist (coafor, conform Nomenclatorului), aceasta fiind recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. De asemenea, ea este recunoscută și în spațiul Uniunii Europene (după traducere și apostilare).

 

mai putin