Acesta este un curs de calificare în ocupația de coafor, acreditat. Desfășurăm acest curs de calificare de 4 ani. Calificarea pe care o obțineți în urma absolvirii acestui curs este de COAFOR, conform Nomenclatorului calificărilor.

Durata: 4 luni și 2 săptămâni, modul baza & 1 luna si 2 saptamani, modul perfectionare

Preț:  350 ron / luna, pe o perioada de 6 luni. Bonus, in pretul cursului, se ofera un set de 3 perii profesionale.

Școala mai pune la dispoziție foehnuri, plăci, bigudiuri, boluri, pensule, pelerine.

Dam posibilitate tuturor cursantilor si absolventilor nostri de a face practica in Salonul Cosmo Beauty.

Produse: produsele necesare realizării lucrarilor practice minime obligatorii, necesare pentru absolvirea cursului se pot achizitiona din shop-ul scolii (pret distribuitor). Costul acestor produse este, in medie, de 100 ron/luna. mai mult

Orar: Cursurile de teorie se desfășoară în principal după-amiaza.  Cursurile de practică se desfășoară dimineața și după-amiaza.

Tematica: Ce învățăm la acest curs? Spălat, coafat de zi și de seară, tunsori, aplicare soluție permanent, frizerie, colorimetrie, tehnici culoare, etc.

Fiecare cursant execută până la finele cursului totalitatea lucrărilor (tuns, vopsit, etc) prevăzute în programa noastra de „Lucrări minime obligatorii”.

Absența de la cursuri se face doar motivat.  Dorim să ne asigurăm că avem absolvenți bine pregătiți, capabili să facă față cu succes unui domeniu extrem de concurențial cum este acela al hairstyling-ului.

ȘCOALA NOASTRĂ ARE PARTENERIAT CU LONDA ROMANIA!

Ce înseamnă acest lucru? Avem produse profesionale de foarte bună calitate (brand german, din familia Wella) iar cursanții noștri au posibilitatea de a achiziționa aceste produse din shop-ul școlii la preț de distribuitor. 

Modele: Lucrările la practică se pot face atât în cadrul grupului, pe colegi, cât și pe capul de manechin sau pe modelele umane pe care cursanții le aduc.

Studii minime necesare: Pentru această calificare este necesara pregatirea minima obligatorie.

Documente necesare:

  • Diplomă de bacalaureat sau adeverință de absolvire 12 clase (cu sau fără bacalaureat),
  • Copie act de identitate,
  • Copie certificat naștere,
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul),
  • Adeverință medicală din care să reiasă că nu suferă de boli transmisibile și este apt pentru desfășurarea cursului.

Diploma dobandită este una de calificare în profesia de coafor (coafor, conform Nomenclatorului), aceasta fiind recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii, pentru modulul de baza si Diploma din partea scolii, pentru modulul de perfectionare. Diploma de calificare „coafor” este recunoscută în spațiul Uniunii Europene (după traducere și apostilare).

 

mai putin